Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cluj-Napoca: Panouri cu mesaje anti-vaccinare în toiul epidemiei de gripă

0 205

Pe raza municipiului Cluj-Napoca au apărut două panouri cu mesaje anti-vaccinare. Inițiatorii cer ajutor financiar pentru a plăti chiria panourilor și printul bannerelor.

Panouri cu mesaje anti-vaccinare au apărut pe raza municipiului Cluj-Napoca în toiul epidemiei de gripă care a dus la moartea mai multor persoane. Panourile au fost montate la inițiativa unui ONG numit Vaccinuri – Cunoaște riscurile, și afișează următoarele mesaje: „Vaccinurile sunt contaminate – metale grele, ADN uman, ADN animal”  și „Tu ai mânca un măr dacă ar fi injectat cu ingrediente din vaccinuri?”.  

De asemenea inițiatorii acestei campanii cer prin intermediul unei postări pe Facebook donații pentru a putea plăti printul celor două bannere și chiria pentru panouri.

„SURPRIZE, SURPRIZE!!! Noul nostru panou din CLUJ! Avem maaare nevoie de donatii ca sa putem plati printul pentru aceste 2 bannere si chiria pentru toate panourile noastre. (Totalul lunar de plata pentru chirie va ramane acelasi ca si pana acum, adica aproximativ 1.000 euro. Acest nou panou il va inlocui pe cel mare din Corunca.). Multumim celor care ne sustin financiar ca sa putem continua informarea! Nu in ultimul rand, vrem sa multumim si firmei care ne ajuta cu aceste panouri (aici am avut surpriza placuta sa gasim oameni care ne-au inteles si ne sustin, indiferent de obstacolele pe care le-au intampinat din partea autoritatilor)”, se menționează în mesajul de pe Facebook.

Astfel de panouri au apărut și în Predeal, Corunca, Târnăveni și Târgu Mureș.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More