Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cluj-Napoca – Polițiștii și jandarmii acțiune în toiul nopții – FOTO

0 253

Polițiștii și jandarmi clujeni au efectuat o acțiune ce s-a lăsat cu 45 de sancțiuni.

Conform IPJ Cluj, în noaptea de 14/15 martie, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, în colaborare cu poliţişti din cadrul Serviciului pentru Imigrări al judeţului Cluj, jandarmi ai Grupării Mobile de Jandarmi „Ştefan Cicio Pop” şi poliţiştii din cadrul Poliţiei Locale Cluj-Napoca, au desfăşurat o acţiune de menţinere a unui climat de siguranţă publică, de prevenire a faptelor antisociale şi de impunere a unui climat de disciplină rutieră în rândul participanţilor la trafic. În cadrul activităţilor desfăşurate, au fost legitimate 70 de persoane şi au fost verificate 50 de autovehicule.

„Pentru neregulile constatate, s-a impus aplicarea a  45 de sancţiuni contravenţionale, respectiv 4 pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, în conformitate cu prevederile Legii nr. 61/1991 republicată, 33 pentru abateri de la prevederile O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice şi 8 pentru încălcări ale HCL 61/2014 privind oprirea, staţionarea și parcarea pe domeniul public al municipiului Cluj-Napoca”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

De asemenea, a fost reţinut, în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru o perioadă determinată, un permis de conducere, dar şi un set de plăcuţe de înmatriculare.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More