Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cluj-Napoca, Premiul de Excelenţă pentru Transport Public și Mobilitate

0 153

În cadrul Galei Asociaţiilor Municipiilor din România, Cluj-Napoca a primit Premiul de Excelenţă pentru Transport Public și Mobilitate. Conform spuselor lui Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca, acest premiu reflectă preocuparea municipalității pentru îmbunătățirea transportului în comun din Cluj-Napoca.

Ieri, 12 noiembrie, Primăria Cluj-Napoca a câștigat premiul de Excelență în sistemul de transport public și mobilitate, premiu oferit în cadrul Galei Asociațiilor Municipiilor din România desfășurată la Ateneul Român,

„Acest premiu reflectă preocuparea municipalității pentru îmbunătățirea transportului în comun din Cluj-Napoca, consolidarea de surse de finanțare pentru investiții semnificative în sector, utilizarea noilor tehnologii, siguranța călătorilor și creșterea standardelor în ceea ce privește mobilitatea urbană în general” a scris primarul municipiului, Emil Boc, într-o postare pe Facebook.

Cluj-Napoca este primul oraş din ţară în care circulă autobuze electrice în sistemul de transport public. Momentan, 11 sunt în circulaţie, iar altele 30 urmează să fie cumpărate.

De asemenea, anul trecut Primăria Cluj-Napoca a câștigat Premiul pentru Excelență în Digitalizare, fiind primul oraș din România care a implementat proceduri digitale în emiterea certificatelor de urbanism și a altor avize și acorduri din domeniul administrației publice.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More