Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cluj-Napoca va găzdui Campionatul European de tenis de masă pentru juniori

0 115

România a câştigat cursa cu Cehia pentru organizarea Campionatului European de tenis de masă pentru juniori din 2018, iar competiţia se va desfăşura la Cluj-Napoca, oraşul care va găzdui anul viitor Europeanul de gimnastică şi C.E. de baschet masculin.

„Bucuria este cu atât mai mare cu cât ultimul Campionat European de Juniori şi Cadeţi a avut loc în România în anul 1959, la Constanţa. Mai mult decât atât, în 2018 sărbătorim centenarul Marii Uniri, Transilvania fiind un loc plin de încărcătură istorică şi emoţională pentru toţi românii. Nu în ultimul rând, 2018 este ultimul an de juniorat pentru multipli noştri campioni: Andreea Dragoman, Rareş Şipoş şi Cristi Pletea, oferindu-le în acest fel oportunitatea de a face pasul către seniori acasă, în faţa propriilor suporteri”, spune Beatrice Romanescu, managerul FRTM.

În perioada 18 – 23, octombrie delegaţia României se află la Budapesta, unde au loc Campionatele Europene Individuale de Seniori. În acest context, marţi, 19 octombrie, s-a întrunit Comitetul Executiv al Federaţiei Europene, în vederea desemnării câştigătorului competiţiei pentru organizarea Campionatelor Europene de Juniori şi Cadeţi 2018.

„Întotdeauna gândul la o victorie de asemenea anvergură este mai intens decât expresia bucuriei în sine după obţinerea acesteia. Deja conştientizăm responsabilitatea ce ne revine şi suntem pregătiţi, mai mult ca oricând, să facem faţă acestei provocări! Pregătirea candidaturii pentru organizarea acestei competiţii în România a implicat o muncă intensă şi continuă în ultimele luni, însă, putem afirma cu certitudine că un rol foarte important în obţinerea acestui rezultat l-a avut susţinerea necondiţionată din partea Primăriei Municipiului Cluj – Napoca. Îi mulţumim, în acest sens, domnului primar Emil Boc, care nu numai că ne-a fost alături la Budapesta, dar s-a şi implicat activ în atingerea acestui obiectiv”, a declarat Cristi Romanescu, preşedintele FRTM.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More