Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cluj: O angajată a Poștei, depistată cu Covid-19. A livrat pensii și alocații la sute de persoane

0 1.517

O angajată a Poștei, care deservește localitățile clujene Tritenii de Jos, Clapa, Triteni Hotar și Pădureni, a fost internată la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase din Cluj-Napoca, fiind depistată cu Covid-19.

Femeia a fost internată duminică la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase din Cluj Napoca, după ce de miercuri, 15 aprilie 2020, se afla în izolare la domiciliu.

„La nivelul celor 4 sate au fost identificate 250 de gospodării unde factorul poștal a livrat pensiile sau alocațiile de stat pentru copii, în ultimele două săptămâni.

Respectivii cetățeni, care au interacționat cu factorul poștal, au fost incluși în baza de date a Direcției de Sănătate Publică și vor fi apelați telefonic de reprezentanții DSP Cluj, pentru a fi îndemnați să rămână la domiciliu sau pentru alte formalități.

Îi rugăm pe toți cetățenii comunei noastre care au interacționat cu factorul poștal identificat cu Covid-19 să rămână în izolare, la domiciliu, pentru următoarele 2 săptămâni”, a transmis primarul comunei Tritenii de Jos, Valer Sașa, pe Facebook.

”Ancheta epidemiologică este în curs de realizare de către DSP cu sprijinul IPJ, având în vedere numărul mare de posibili contacți (în jur de 240, aici fiind incluși toți din familiile cu care a interacționat). Între timp oficiul poștal din comună va fi închis pentru câteva zile, până se realizează procedurile de decontaminare a spațiului. Colegii cu care a interacționat factorul poștal rămân în izolare. La fel toți cei cu care a interacționat. Pacienta are o formă ușoară spre medie de Covid19, din descrierea medicilor”, a precizat prefectul Clujului. Mircea Abrudean.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More