Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Cluj – Patru alerte de incendiu la trecerea dintre ani

0 450

Pompierii clujeni au intervenit la patru alerte de incendiu la trecerea dintre ani. Echipajele nu au avut clipe de răgaz.

Pompierii din județul Cluj nu au avut clipe de răgaz la trecerea dintre ani. Aceștia au intervenit la patru alerte de incendiu în aproape patru ore.

Prima alertă a fost transmisă, la 31 decembrie 2019, în jurul orei 22:00. Pompierii au fost semnalați asupra unui incendiu ce ar fi izbucnit la hornul unei case din localitatea Huedin.

A doua alertă a venit tot în jurul orei 22:00 în localitatea Căpușu Mare. Aici pompierii au intervenit pentru a stinge flăcările ce au cuprins acoperișul unei case.

Totodată, la câteva minute după trecerea în noul an, undeva în jurul orei 00:09, pompierii au intervenit a treia oară de data aceasta în localitatea Mera, comuna Baciu. Echipajele au fost alertate asupra unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească.

Ultima alertă a fost dată la ora 01:40 pe raza comunei Florești. Echipajele de pompieri au fost astfel anunțate asupra unui incendiu pornit la o ghenă de gunoi.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More