Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

CLUJ : Pe numele locatarei apartamentului unde s-a produs explozia a fost emisa ordonanta de retinere pentru 24 de ore

0 58

explozie 3

Poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Cluj, Biroul de Combatere a Infracţiunilor Contra Persoanei, au efectuat investigaţii şi verificări în urma exploziei produse la un bloc de locuinţe de pe strada Gheorghe Doja din localitatea Floreşti în noaptea de 02 iulie a.c., constatând următoarele:

Locatara apartamentului unde s-a produs explozia, Margareta J. de 62 ani,  a părăsit imobilul în cursul serii de 01 iulie a.c., ora 21.00, lăsând o candelă  aprinsă într-una din încăperile locuinţei. În jurul orei  01.40, când s-a produs  explozia, nicio persoană nu se afla în locuinţă. În urma deflagraţiei au fost avariate 16 apartamente şi 6 autoturisme în diferite grade, stabilirea  prejudiciului creat fiind în curs de stabilire.

Conform verificărilor efectuate de reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Cluj s-a stabilit că sursa probabilă de producere a incendiului a fost o candelă ce a aprins gazul metan acumulat. Margareta J. este suspectată că a deşurubat racordul flexibil de gaz situat în spatele aragazului lăsând robinetul de la conducta de gaz deschis.

Margareta J. este cercetată penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 217 alin. 1 şi 4 din Codul Penal. Faţă de aceasta a fost emisă ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, urmând a fi prezentată instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More