Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

CLUJ: Șase copii, diagnosticaţi cu toxiinfecţie alimentară, transportaţi la spital

0 117

Şase copii cu vârste cuprinse între trei luni şi 12 ani, din comuna Mărişel, judeţul Cluj, sunt transportaţi, vineri, la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean pentru Copii sau la Spitalul de Boli Infecţioase Cluj-Napoca, după ce au fost diagnosticaţi cu toxiinfecţie alimentară.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj, Andrei Biriş, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX că transportul micuţilor la spital este asigurat cu o autospecială pentru victime multiple.

”Şase copii din comuna Mărişel vor fi transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean pentru Copii sau la Spitalul de Boli Infecţioase Cluj-Napoca, după ce au fost diagnosticaţi cu toxiifecţie alimentară. Copiii au vârste cuprinse între trei luni şi 12 ani şi provin din familii nevoiaşe. Se pare că s-ar fi intoxicat în urma unor mese în familie. Transportul de la Mărişel la Cluj-Napoca este asigurat cu o autospecială pentru victime multiple din dotarea ISU Cluj”, a spus Biriş.

Potrivit acestuia, iniţial, o ambulanţă a fost solicitată, vineri, în Mărişel, pentru un copil care prezenta simptome de toxiifecţie alimentară, dar când aceasta a ajuns la faţa locului au apărut şi alţi copii care aveau simptome similare.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More