Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cluj: Și-a ucis în bătaie mama și bunica. Bărbatul avea mai multe condamnări pentru violențe

0 1.411

Îngrijorat că mama și bunica nu răspund la telefon, un bărbat din Cluj s-a dus la locuința acestora din Baciu pentru a vedea ce se întâmplă cu cele două femei. A avut parte de o descoperire șocantă, cele două zăcând fără suflare într-o baltă de sânge.

Bărbatul a sunat la 112, iar în scurt timp blocul în care locuiau cele două femei a fost încercuit de polițiști. Oamenii legii au avut imediat în vizor și un suspect, și anume fratele celui care a sunat la 112, un individ extrem de periculos care avea deja condamnări la închisoare pentru acte comise cu violență.

Bărbatul de 30 de ani a fost violent în trecut chiar și la adresa mamei lui, care a obținut astfel un ordin de protecție. Până la urmă, femeia și-a iertat fiul și l-a primit din nou în locuința din Baciu, unde a avut loc teribila crimă.

Criminalul fusese condamnat în primăvara acestui an la executarea unei pedepse de un an de închisoare pentru violențe asupra unui alt bărbat, u agent de poliție din Cluj-Napoca, însă în cele trei luni scurse de la condamnare autoritățile nu au reușit să-l prindă și să-l ducă după gratii, deoarece bărbatul declarase în timpul procesul o adresă în Italia și nu adresa de domiciliu din actul de identitate. Astfel, oamenii legii din România nu apucaseră încă să-i comunice condamnarea în Italia. Dacă l-ar fi căutat la adresa din buletin, omul era acum în închisoare iar viața celor două femei ar fi fost salvată.

Conform anchetatorilor, Al Shamali Omar Jamal, bărbatul de 33 de ani și-ar fi înjunghiat cu un cuțit mama și bunica, după ce le-ar fi bătut strașnic pe amândouă. Apoi, a făcut curățenie prin casă, încercând să șteargă urmele, și a făcut și duș. Acolo a fost găsit de fratele său, care a venit să vadă ce se întâmplă cu cele două femei care nu răspundeau la telefon.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More