Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Cluj: Și-a aruncat copilul nou-născut la gunoi, fiind găsit de o persoană care sorta deșeuri

0 982

Descoperire macabră în această dimineață în zona gropii de Gunoi de la Pata Rât, lângă Cluj-Napoca. Trupul neînsuflețit al unui copil a fost găsit printre gunoaie.

Șocanta descoperire a fost făcută vineri dimineață de o persoană care sorta deșeurile de la groapa de gunoi.

Din câte se pare, cadavrul nou-născutului n-ar fi fost aruncat direct la groapa de gunoi, ci ar fi fost adus de o autospecială de transport a deșeurilor menajere, care l-a transportat din altă parte și l-a aruncat acolo.

Cel care a făcut macabra descoperire a anunțat imediat autoritățile, iar echipe de polițiști, criminaliști și procurori s-au deplasat imediat la fața locului pentru a demara cercetările.

Oamenii legii încearcă să stabilească în detaliu care a fost traseul parcurs de mașina de gunoi, pentru a afla din ce zonă a fost adus cadavrul copilului.

Trupul neînsuflețit al acestuia a fost transportat la Institutul de Medicină Legală pentru stabilirea cauzei decesului. Anchetatorii vor să afle, de asemenea, și când a fost născut bebelușul și posibile date genetice despre acesta.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More