Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cluj și Sălaj. Cercetați pentru furt de combustibil din locomotive

0 69

TREN

În urma a cinci percheziții efectuate la locuințele mai multor persoane bănuite de furt au fost depistați 300 de litri de motorină, 1.200 de litri de alcool și instalații artizanale pentru sustragerea motorinei. De asemenea, un bărbat a fost surprins în flagrant în timp ce sustrăgea motorină dintr-o locomotivă.

Polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi Cluj Napoca au surprins în flagrant delict, la data de 13 octombrie, în stația Benesat, județul Sălaj, un bărbat, de 44 de ani, în timp ce sustrăgea 50 de litri de motorină din locomotivă care tracta trenul ce circulă pe relația Baia-Mare — București.

În cadrul aceleiași acțiuni, în urma flagrantului, în colaborare cu polițiști din cadrul IPJ Sălaj, au fost efectuate cinci percheziții la locuințele a cinci bărbați.

În urma acestor activități au fost ridicați 300 de litri de motorină, 1.200 de litri de alcool și au fost identificate și ridicate mai multe recipiente cu miros specific de motorină, precum și instalații confecționate artizanal pentru sustragerea motorinei din instalațiile locomotivelor.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat, complicitate la furt calificat și deținerea de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal de băuturi spirtoase, peste 200 litri, produse intermediare de alcool, peste 300 litri, băuturi fermentate, altele decât bere și vinuri, peste 300 litri.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More