Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Cluj | Tineri, dintre care 5 minori, posesie de substanțe suspecte

0 349

Șapte tineri au fost depistați pe raza municipiului Cluj-Napoca, având în posesie mai multe plicuri cu o substanță suspectă.

Jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca au depistat şapte tineri care aveau asupra lor substanţe interzise la deţinere. Aceștia au fost identificaţi de către jandarmi, fiind întocmit actul de constatare.

În data de 14 martie a.c., în jurul orei 16:00, jandarmii aflați în executarea misiunii de asigurare a intervenţiei pe linie de ordine publică pe raza zonei de competenţă teritorială, din municipiul Cluj-Napoca, respectiv pe Aleea Moldoveanu din municipiul Cluj-Napoca, au observat un grup de 7 persoane de sex masculin, (din care 5 minori) care la apariţia jandarmilor au început să aibă un comportament suspect.

„În urma controlului corporal sumar executat asupra numiţilor P. O. cu domiciliul în mun. Cluj-Napoca, jud. Cluj, de 28 ani, D. V. cu domiciliul în mun. Cluj-Napoca, jud. Cluj, de 15 ani, D. L. cu domiciliul în mun. Cluj-Napoca, jud. Cluj, de 16 ani, N. D. cu domiciliul în comuna Jucu, sat Jucu de Sus, jud. Cluj, de 16 ani, T. P. cu domiciliul în mun. Cluj-Napoca, jud. Cluj, de 20 ani, B. A. cu domiciliul în mun. Cluj-Napoca, jud. Cluj, de 17 ani şi M. R. cu domiciliul în oraşul Şimleul Silvaniei, jud.Sălaj, de 17 ani, s-au găsit o substanţă vegetală de culoare maro verzuie şi o punguliţă din material plastic, un cântar de dimensiuni mici, un mojar şi suma de 60 de lei.” au declarat reprezentații Jandarmeriei Cluj.

De asemenea, actul de constatare a faptei şi corpurile delicte au fost predate la D.I.I.C.O.T. Cluj, în vederea continuării cercetărilor.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More