Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Clujean arestat pentru șantajarea și spionarea minorelor pe Facebook

1 83

internet-porn

Un bărbat din Cluj a ajuns pe mâna procurorilor DIICOT după ce a spionat și șantajat zeci de tinere pe Internet. Acesta bloca accesul fetelor la contul de Facebook și le pretindea poze cu zonele intime pentru a le reda accesul la rețeaua de socializare.

Victime ale bărbatului au căzut zeci de minore cu vârste cuprinse între 13 și 15 ani. Daniel Hanga, prelua controlul asupra contului de Facebook ale tinerelor, iar pentru a le reda acestora parola, le cerea să-i trimită fotografii cu zonele lor intime, informează oradecluj.ro.

Conform procurorilor, Hanga le șantaja pe fete și le intimida să nu-l reclame, amenințându-le că are un program spion instalat pe calculatoarele lor, prin care vede tot ce fac ele.

Dus în fața judecătorului, Daniel Hanga și-a recunoscut faptele, spunând că a cerut fotografiile doar pentru folosul propriu. De asemenea, bărbatul a recunoscut că i-au căzut victime aproximativ 100 de minore.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More