Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Clujean cercetat pentru fals în declarații și uz de fals

0 74

incendiu Dej strada Tiblesului politie

Tânăr depistat şi cercetat de poliţiştii clujeni pentru uz de fals şi fals în declaraţii date în urma unui accident de circulaţie soldat cu pagube materiale.

La data de 20 aprilie, ora 18:30, în urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Turda au identificat un bărbat, de 23 de ani, din Cluj-Napoca, care a fost implicat într-un accident de circulaţie soldat cu pagube materiale. Acesta este bănuit că ar fi a parasit locul impactuluin din Turda, fără să încheie constatare amiabilă cu celalalt conducator auto implicat şi nici nu s-a prezentat la Poliţia municipiului Turda pentru întocmirea actelor de constatare a coliziunii, în termenul legal de 24 ore.

Totodată, în urma verificărilor efectuate s-a stabilit că tânărul s-a prezentat la Biroul Rutier din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca pentru a obţine autorizaţie de reparaţie, invocând că a fost acroşat în Cluj-Napoca de un vehicul care a părăsit locul acciidentului fără a putea identifica conducătorul auto.

În momentul depictării, autoturismul bărbatului de 23 de ani nu mai prezenta avarii, acesta a folosit aurizaţia de reparaţie pentru a-şi reface autoturismul într-un atelier din Cluj-Napoca.

În cauză se efectuează cercetări pentru documentarea întrregii activităţi infracţionale a tânărului, sub aspectul savârşirii infracţiunilor de fals în declaraţii şi uz de fals, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More