Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Clujean condamnat pentru trafic de droguri, prins de oamenii legii

0 64

În urma acțiunilor desfășurate de Poliția Română în ultima săptămână, au fost depistate 206 persoane care erau dispărute sau pe numele cărora existau mandate emise de instanțele de judecată.

În perioada 25 — 31 martie, polițiștii din întreaga țară au depistat 135 persoane semnalate ca fiind dispărute, dintre care 96 de minori. Aceștia au fost încredințați familiilor sau internați în centre pentru minori și nu au fost victime ale vreunei infracțiuni.

De asemenea, au fost depistate 71 de persoane urmărite în temeiul legii. Dintre acestea, 54 aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, 12 aveau mandat de arestare preventivă, 2 persoane avea emise pe numele lor mandate europene de arestare, în 3 situații existau emise sentințe penale de internare.

Printre persoanele care aveau condamnări cu închisoarea și se sustrăgeau executării pedepsei s-a aflat și un tânăr de 26 de ani din Cluj-Napoca. Acesta se sustrăgea executării unei pedepse cu închisoarea de 3 ani si 5 luni pentru infracțiuni la regimul stupefiantelor, fiind depistat, la data de 30 martie, de polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj și încarcerat în Penitenciarul Gherla.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More