Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Clujean înghițit de Delta Dunării, cu o zi înainte de ziua de naștere. Ultima fotografie cu el în viață – FOTO

0 429

Patronul unei agenții imobiliare din comuna clujeană Florești, Gabriel Pop, a dispărut în cursul zilei de ieri în apele Deltei Dunării, după ce barca în care se afla împreună cu câțiva prieteni s-a scufundat.

Bărbatul a fost singurul care nu purta vestă de salvare și a fost luat de ape după ce barca s-a răsturnat. Ceilalți prieteni cu care se afla în barcă, Terhes Paul Tiberiu (din Dej), Gigi Ștefan (din Hunedoara) și Steț Ioan (din Sighetu Marmației) au scăpat cu viață și datorită faptului că purtau vestă de salvare.

Gabriel Pop se afla în Delta Dunării începând de joi, urmând să petreacă sfârșitul de săptămână cu prietenii și să-și sărbătorească ziua de naștere, care este chiar azi.

Din nefericire, bărbatul nu a mai ieșit la suprafață. Pompieri și polițiști l-au căutat pe tot parcursul zilei de ieri, iar spre seară au întrerupt căutările clujeanului din cauza întunericului, căutările fiind reluate astăzi în zori, dar tot fără succes până la această oră.

În ultima sa postare pe pagina de Facebook, Gabriel Pop a postat o fotografie cu mesajul ”Spre Mila 23. 24.03.2016” în care i-a etichetat și pe prietenii care-l însoțeau.

gabrtiel pop floresti delta

Într-o altă postare, a unui prieten care se afla cu el în Delta Dunării, Gabriel Pop apare sărbătorind chiar în barca ce avea să-i aducă sfârșitul, fotografia fiind făcută cu doar câteva clipe înainte de tragicul incident.

gabriel pop floresti delta dunarii

 

”Suntem unde vrem, frig, pălincă și bere să-l sărbătorim pe Gabi Pop!!!! mâine. Cadou, copaci de la echipă, La mulți Ani frate Gabi!!!! Anticipat cu o zi!!!”, este mesajul care însoțește această ultimă fotografie cu Gabriel Pop în viață.

Pe pagina de Facebook a clujeanului au fost postate sute de mesaje cu urări de ”La mulți ani” prietenii virtuali ai acestuia neavând cunoștință de tragedia ce a avut loc.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More