Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Clujean oprit la vamă. Conducea o mașină căutată pentru confiscare – FOTO

0 373

Un clujean este cercetat pentru tăinuire după ce a încercat să intre în țară cu o mașină declarată ca „bun căutat pentru confiscare”.

Conform reprezentanților Poliției de Frontieră, în data de 14 martie, în jurul orei 02.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Borș, judeţul Bihor, un cetăţean român, în vârstă de 31 de ani, cu domiciliul pe raza judeţului Cluj, a încercat să intre în țară la volanul unei autoturism marca Mercedes S350, înmatriculat în Marea Britanie, mașină ce figura ca bun căutat pentru confiscare.

Mașina figura pe lista autorităților din Marea Britanie, iar alerta dată de aceștia era deja în vigoare de două săptămâni. Șoferul a declarat polițiștilor că a cumpărat autoturismul de la un cetățean polonez din Anglia, ale cărei date de identitate nu le cunoaşte, plătind suma de 23.000 de lire sterline. Acesta a mai declarat că nu avea cunoştinţă despre faptul că autoturismul se află în atenţia autorităţilor.   

„Mijlocul de transport, în valoare de 60.000 euro, a fost indisponibilizat până la finalizarea cercetărilor la sediul I.T.P.F Oradea, în cauză poliţiştii de frontieră efectuând cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire” au declarat reprezentanții Poliții de Frontieră.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More