Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Clujean prins cu droguri de mare risc

0 48
Foto: Arhiva
Foto: Arhiva

Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T. din Cluj au depistat 600 de comprimate care ar conţine substanţă activă MDMA, în urma unei percheziţii efectuate la domiciliul unui bărbat bănuit de trafic de droguri de mare risc.

La data de 24 noiembrie, un bărbat a fost depistat de poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj având asupra sa 60 de comprimate de substanţă activă MDMA.

În continuarea cercetărilor, ieri, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj şi procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Cluj au efectuat o percheziţie la domiciliul bărbatului, în urma căreia au fost găsite 600 de comprimate, cu privire la care există suspiciuni că au în conţinut substanţa MDMA.

Din cercetările efectuate, a rezultat că, în perioada octombrie – noiembrie 2014, bănuitul ar fi procurat şi deţinut droguri de mare risc, în vederea consumului propriu şi a comercializării pe raza municipiului Cluj – Napoca.

Cel în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore şi prezentat magistraţilor, care au dispus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More