Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Clujeancă împușcată în Italia de soțul ei

0 68

mihaela balaie

O femeie în vârstă de 39 de ani din Cluj a fost împușcată de către soțul ei duminică seara, într-o stațiune din Italia, în urma unei crize de gelozie a bărbatului.

Potrivit newscluj.ro, cei doi soți se aflau în vacanță în stațiunea Marina Palmense de la Marea Adriatică. S-au dus în vacanță tocmai pentru a îndulci relația lor, după ce soțul făcuse o criză de gelozie.

Tot o manifestare pornită din gelozie l-a determinat pe bărbat să-și împuște soția. Cei doi au început să se certe în public, în campingul stațiunii unde erau cazați, iar bărbatul a scos pistolul și a început să tragă în soția sa, în zona toracică și în zona capului.

Un turist, martor la toată scena de groază, a dat imediat alarma și a anunțat autoritățile.

”Am auzit țipete și imediat după împușcături, cinci sau șase la număr, am văzut-o pe femeie prăbușindu-se pe alee într-o baltă de sânge. Am solicitat imediat ajutor”, a declarat martorul conform presei italiene.

Femeia a fost internată în stare critică la spitalul din Fermo, fiind ulterior transferată la Spitalul Torrette din Ancona, unde a fost supusă mai multor intervenţii chirurgicale.

Polițiștii italieni l-au reținut pe bărbat, însă n-au găsit și pistolul cu care acesta a tras.

Certurile dintre cei doi soți erau la ordinea zilei. Presa din Italia susține că bărbatul a mai avut probleme cu legea, fiind denunțat de două ori de către soție pentru acte violente și amenințări. Mai mult, poliția din Perugia i-a revocat dreptul de a purta arme de foc și i-a confiscat pistoalele. Cu toate acestea, italianul a avut duminică seara un alt pistol cu care și-a ucis soția.

Adela Mihaela Bălaie era căsătorită cu Roberto Paglia, cetățean italian în vârstă de 49 de ani, și locuiau de ceva vreme în Italia. Cei doi aveau un băiat de 13 ani, care era cu ei în vacanță.

roberto paglia

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More