Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Clujeancă păcălită prin ”metoda accidentul”. I-a dat escrocului 18.000 de lei

0 35

Chiar dacă fenomenul a fost intens mediatizat și făcut cunoscut prin diverse campanii de informare desfășurate de polițiști, ”metoda accidentul” face în continuare noi victime.

O femeie de 77 de ani din Cluj Napoca a rămas fără 18.000 de lei, după ce s-a lăsat convinsă de un individ să îi dea banii pe motiv că ginerele ei a provocat un accident rutier. Fără să verifice dacă informația este reală, femeia a căzut în plasa escrocului.

Femeia, în vârstă de 77 de ani, a primit un telefon de la un individ care i-a povestit că ginerele ei ar fi accidentat cu mașina un bărbat și, pentru ca apropiații presupusei victime să nu depună plângere penală împotriva lui, i-a cerut bătrânei bani.

Femeia îngrijorată a stabilit o întâlnire cu escrocul și i-a dat 18.000 de lei. Abia apoi și-a sunat rudele să vadă dacă povestea e adevărată sau nu și a aflat cu durere că a fost păcălită. Imediat, ea  a depus plângere la poliție, iar agenții încearcă acum să dea de urma făptașului și să recupereze prejudiciul.

Astfel de cazuri sunt, din păcate, extrem de dese, iar polițiștii îi sfătuiesc pe oameni să verifice orice informație înainte de a da bani unor necunoscuți. Și cel mai bine: să sune la 112.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More