Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Clujeanul care a prevenit un furt, fiind apoi bătut de hoț, a fost felicitat de conducerea IPJ Cluj – FOTO

0 140

Inspectoratul de Poliție Județean Cluj promovează spiritul civic și încurajează actele prin care comunitatea contribuie la prevenirea faptelor antisociale. Siguranţa socială este o valoare şi un deziderat comun ce poate fi atins doar prin parteneriatul socio-instituţional.

Inspectoratul de Poliție Județean Cluj a avut astăzi un invitat special, un cetățean care a dat dovadă de spirit civic și a acționat în momentul în care a sesizat că ceea ce se petrece în jurul lui nu este în regulă.

În fapt, la data de 18 octombrie a.c., Verdeș Attila, un clujean cu spirit civic, a atenționat și prevenit o femeie pentru a nu deveni victima unei infracțiuni de furt.

Pentru conduita adoptată și promovarea actelor de acest gen, cetățeanul a fost invitat la sediul inspectoratului unde, în semn de apreciere, conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj i-a înmânat o diplomă în cadru festiv.

Poliţia clujeană mulţumește cetăţenilor care îşi asumă un rol activ în viaţa comunităţii și vin în sprijinul oamenilor legii!

CITIȚI ȘI: Facerea de bine… în Cluj. A atras atenția unei femei că este jefuită și a fost luat la pumni de un ghiolban – VIDEO

????????????????????????????????????

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More