Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Clujeanul erou: a prins o hoață în timp ce-i fura banii unui bătrânel

0 28

furt-hot-buzunare-

Un bărbat din Cluj a devenit erou pentru un bătrânel de 73 de ani. Acesta a reușit să urmărească și să imobilizeze o femeie care tocmai îi sustrăgea bani din buzunar bătrânelului, hoața fiind dată pe mâna polițiștilor.

Femeia, bănuită că a sustras bani din buzunarul unei persoane în vârstă, a fost reţinută de poliţişti pentru 24 de ore, după ce a fost surprinsă şi imobilizată cu ajutorul unui cetăţean.

La data de 15 iunie, ora 11:45, poliţiştii au reţinut, pentru 24 de ore, o femeie, de 28 de ani, din Tîrgu-Mureş, pentru comiterea infracţiunii de furt.

În fapt, un cetăţean, aflat pe raza cartierului Mărăşti, a observat persoana în cauză în timp ce ar fi sustras bani din buzunarul unui bărbat, de 73 de ani. Acesta a urmărit femeia,a imobilizat-o şi a predat-o poliţiştilor, se arată în comunicatul IPJ Cluj.

Din cercetări a reieşit că tânăra ar fi profitat de neatenţia persoanei vătămate şi i-ar fi sustras 385 de lei, prejudiciul fiind recuperat în totalitate.

Cercetările continuă în cauză pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

Poliţia Clujeană mulţumeşte cetăţeanului care a ajutat la prinderea femeii pentru spiritul civic de care a dat dovadă şi pentru contribuţia activă adusă în procesul de descurajare a acestui gen de fapte.

Chiar dacă pentru unii spiritul civic înseamnă a-ţi „pierde” timpul cu declaraţii la poliţie, nu trebuie să uităm faptul că mâine fiecare din noi poate fi cel care are nevoie de ajutorul celor din jur.

A nu fi nepăsător la ceea ce se întâmplă în jurul tău și a sesiza poliţia atunci când ceva sau cineva ţi se pare suspect, nu îi ajută numai pe ceilalți, ci și pe tine!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.