Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Clujeanul erou: a prins o hoață în timp ce-i fura banii unui bătrânel

0 50

furt-hot-buzunare-

Un bărbat din Cluj a devenit erou pentru un bătrânel de 73 de ani. Acesta a reușit să urmărească și să imobilizeze o femeie care tocmai îi sustrăgea bani din buzunar bătrânelului, hoața fiind dată pe mâna polițiștilor.

Femeia, bănuită că a sustras bani din buzunarul unei persoane în vârstă, a fost reţinută de poliţişti pentru 24 de ore, după ce a fost surprinsă şi imobilizată cu ajutorul unui cetăţean.

La data de 15 iunie, ora 11:45, poliţiştii au reţinut, pentru 24 de ore, o femeie, de 28 de ani, din Tîrgu-Mureş, pentru comiterea infracţiunii de furt.

În fapt, un cetăţean, aflat pe raza cartierului Mărăşti, a observat persoana în cauză în timp ce ar fi sustras bani din buzunarul unui bărbat, de 73 de ani. Acesta a urmărit femeia,a imobilizat-o şi a predat-o poliţiştilor, se arată în comunicatul IPJ Cluj.

Din cercetări a reieşit că tânăra ar fi profitat de neatenţia persoanei vătămate şi i-ar fi sustras 385 de lei, prejudiciul fiind recuperat în totalitate.

Cercetările continuă în cauză pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

Poliţia Clujeană mulţumeşte cetăţeanului care a ajutat la prinderea femeii pentru spiritul civic de care a dat dovadă şi pentru contribuţia activă adusă în procesul de descurajare a acestui gen de fapte.

Chiar dacă pentru unii spiritul civic înseamnă a-ţi „pierde” timpul cu declaraţii la poliţie, nu trebuie să uităm faptul că mâine fiecare din noi poate fi cel care are nevoie de ajutorul celor din jur.

A nu fi nepăsător la ceea ce se întâmplă în jurul tău și a sesiza poliţia atunci când ceva sau cineva ţi se pare suspect, nu îi ajută numai pe ceilalți, ci și pe tine!

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More