Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Clujeanul Mircea Jorj, numit secretar general în Ministerul Transporturilor

0 376
Foto: ziuadecj.realitatea.net
Foto: ziuadecj.realitatea.net

După ce Ioan Rus a fost numit în fruntea Ministerului Transporturilor în urmă cu o săptămână, un alt clujean va ajunge în conducerea acestui minister. Este vorba despre Mircea Jorj, fostul președinte al PSD Cluj-Napoca.

Mircea Jorj și-a anunțat în această dimineață demisia din funcția de președinte al Agenției Naționale a Funcționarulor Publcii din România.

”Am încheiat misiunea mea la Agenția Națională a Funcționarilor Publici din România. Apreciez în mod special colectivul în întregul său și rămân cu gândul că am reușit alături de colegi să facem lucruri extraordinare în vremuri grele pentru funcția publică din România. Îmi iau rămas bun de la colegi și colaboratorii cu care am avut contact. De asemenea, am contribuit la o relație mai bună între agenție și administrația publică locală pe de o parte și apoi cu cea centrală. S-a stabilit o bună colaborare cu asociațiile profesionale și cu sindicatele de profil. Mulțumesc tuturor pentru colaborare și sprijin. Voi rămâne cu sufletul alături de această instituție și de faptul că am avut prilejul să coordonez activități specifice în cadrul ei. În curând urmează să încep un nou drum. Plecarea mea are legătură cu o nouă calitate ce urmează să o îndeplinesc și am ales din nou zona tehnocrată. Am să îmi fac datoria în mod riguros și onest așa cum mă cunoașteți și nu am să dezamăgesc pe nimeni cu atât mai mult oameni care au investit încredere in mine. Vă mulțumesc pentru tot”, a scris Mircea Jorj pe Facebook.

Deși s-a ferit să facă referiri la viitoarea funcție pe care o va avea, Mircea Jorj a confirmat indirect faptul că va fi numit secretar de stat în Ministerul Transporturilor.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More