Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Clujeanul Răzvan Martin e campion european la haltere

0 32

După ce a câștigat anul trecut medalia de bronz la Jocurile Olimpice de la Londra, halterofilul Răzvan Martin (77 kg) a adus României prima medalie de aur la actualele Campionate europene de haltere de la Tirana, obţinând titlul continental la stilul aruncat, cu 190 kg.

La această performanţă se adăugat şi medalia de bronz la total, cu 346 kg, el pierzând a doua treaptă a podiumului doar la greutatea corporală. La stilul smuls, Răzvan Martin s-a situat pe locul 4, cu 156 kg.

În prima reuniune de joi, în concursul feminin la 63 kg, Irina Lăcrămioara Lepşa a obţinut 3 medalii, una de argint la aruncat şi 2 de bronz la total şi smuls, astfel că bilanţul de până acum al delegaţiei României este de 1 medalie de aur, 5 de argint şi 6 de bronz. România se clasează astfel pe locul 7 în clasamentul general, cu cel mai tânăr lot prezentat până acum. Veteranul lotului este chiar chiar campionul european de joi seara, clujeanul Răzvan Martin, la cei doar 24 de ani ai săi.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More