Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Clujeanul Sebastian Văsuț, vicecampion european la culturism – FOTO

0 561

Sebastian Vasut vicecampion european (1)

Sportivul clujean Sebastian Văsuț, legitimat la secția de Culturism & Fitness a Clubului Sportiv Universitatea Cluj, este noul vicecampion european la culturism, categoria 70 de kg.

Component al lotului național al României la Campionatul European de Bodybuilding & Fitness, Juniori, Seniori şi Masters, ce se desfășoară în perioada 13-18 mai la Santa Susana (Barcelona, Spania), Sebastian Văsuț a cucerit medalia de argint la culturism, categoria 70 kilograme, 40-49 de ani.

Sportivul clujean a fost urmat în clasament de John Debono (Malta), medalia de aur fiind cucerită de către francezul Alain Pages.

Un alt rezultat impresionant obținut de delegația României este medalia de aur la categoria Masters (80 kg, 50-59 ani), cucerită de multiplul campion Costel Torcea.

Competiția de la Santa Susana a adunat la start peste 1.500 de sportivi din toată Europa, lotul României fiind alcătuit din 26 de sportivi.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More