Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Clujeni care se sustrăgeau condamnărilor la închisoare, depistați de oamenii legii

0 191

Poliţiştii clujeni au acţionat vineri, 20 noiembrie, pentru depistarea persoanelor date în urmărire în temeiul legii şi punerea în executare a mandatelor emise pe numele acestora.

Astfel, în jurul orei 10:30, poliţiştii din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Turda au depistat, pe raza comunei Iara, un bărbat, de 36 de ani, din aceeași comună, acesta posedând mandat de executare a pedepsei.
Bărbatul depistat are de executat 2 ani și 5 luni de închisoare pentru săvârşirea unor infracțiuni la regimul circulației.

În jurul orei 16:00, poliţiştii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secția 7 Poliție au depistat, pe strada Cantonului, din Cluj-Napoca, un bărbat, de 33 de ani, din Cluj-Napoca, acesta posedând mandat de executare a pedepsei.

Cel în cauză are de executat 3 ani și 8 luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe rumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

Tot vineri, 20 noiembrie, la ora 16:30, poliţiştii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Apahida au depistat, pe raza localității Vâlcele, un bărbat, de 32 de ani, din comuna Apahida, acesta posedând mandat de executare a pedepsei.

Bărbatul identificat are de executat 2 ani și 4 luni de închisoare pentru săvârşirea comiterea infracțiunilor de tăiere fără drept și furt de arbori.

Astfel, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj – Serviciul de Investigaţii Criminale au pus în executare mandatele de executare a pedepselor închisorii.

Persoanele în cauză au fost încarcerate la Penitenciarul Gherla.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More