Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Clujeni care se sustrăgeau condamnărilor la închisoare, depistați de oamenii legii

0 21

Poliţiştii clujeni au acţionat vineri, 20 noiembrie, pentru depistarea persoanelor date în urmărire în temeiul legii şi punerea în executare a mandatelor emise pe numele acestora.

Astfel, în jurul orei 10:30, poliţiştii din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Turda au depistat, pe raza comunei Iara, un bărbat, de 36 de ani, din aceeași comună, acesta posedând mandat de executare a pedepsei.
Bărbatul depistat are de executat 2 ani și 5 luni de închisoare pentru săvârşirea unor infracțiuni la regimul circulației.

În jurul orei 16:00, poliţiştii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secția 7 Poliție au depistat, pe strada Cantonului, din Cluj-Napoca, un bărbat, de 33 de ani, din Cluj-Napoca, acesta posedând mandat de executare a pedepsei.

Cel în cauză are de executat 3 ani și 8 luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe rumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

Tot vineri, 20 noiembrie, la ora 16:30, poliţiştii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Apahida au depistat, pe raza localității Vâlcele, un bărbat, de 32 de ani, din comuna Apahida, acesta posedând mandat de executare a pedepsei.

Bărbatul identificat are de executat 2 ani și 4 luni de închisoare pentru săvârşirea comiterea infracțiunilor de tăiere fără drept și furt de arbori.

Astfel, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj – Serviciul de Investigaţii Criminale au pus în executare mandatele de executare a pedepselor închisorii.

Persoanele în cauză au fost încarcerate la Penitenciarul Gherla.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.