Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Clujenii, așteptați la piața de gros din Dezmir cu cele mai mici prețuri la produsele agroalimentare

0 69

În plin sezon al fructelor și legumelor de vară, Centrul Agro Transilvania Cluj aflat la ieșirea din municipiul Cluj-Napoca, în satul Dezmir, reînnoiește invitația adresată clujenilor de a trece pragul celei mai mari Piețe agroalimentare de gros din regiune.

Cetățenii interesați se pot deplasa la piața din Dezmir atât cu autoturismele personale, beneficiind de spații de parcare amenajate, cât și cu mijloacele de transport în comun – linia de autobuz nr.8 L, pentru a achiziționa, la preț de producător, o gamă largă de fructe și legume de sezon, precum roșii – 2,20 lei/kg, castraveți – 1,30 lei/kg, morcovi – 1,50 lei/leg., fasole verde – 3 lei, vinete – 2,00 lei/kg, cartofi 0,80 lei/kg, pepene verde – 0,70 lei/kg, dovlecel – 1 leu/kg, varză – 0,90 lei/kg, precum și alte categorii de produse al căror preț este negociabil, în funcție de cantitățile achiziționate, respectiv de cerere și ofertă.

Avantajul pentru cei care folosesc mijloacele de transport în comun îl reprezintă faptul că cetățenii pot intra cu acestea până în incinta pieței, fapt care aduce un plus de confort și eficiență, cu atât mai mult cu cât intervalele de așteptare între curse sunt relativ mici. În plus, clienții interesați beneficiază de spații amenajate pentru servirea mesei, într-un mediu curat, modern și plăcut.

În ceea ce-i privește pe producători și comercianți, Centrul Agro Transilvania pune la dispoziția acestora o gamă largă de facilități necesare desfacerii produselor agro-alimentare, la preturi accesibile: o hală de marketing în suprafață utilă de 4.641 mp prevăzută cu spații pentru refrigerare, congelare și depozitare clasică pentru produsele agro-alimentare, utilaje moderne – linie automată multifuncțională pentru spălare, periere, sortare, cântărire produse vegetale, tunel de coacere pentru produse vegetale, cântare electronice, mașină de produs fulgi de gheață etc., spatii de comercializare și desfacere, la standarde, pentru toată gama de produse agroalimentare, spatii de parcare păzite, pe platformă betonată, pentru toate tipurile de autoturisme, spatii pentru birouri, dotate cu acces la internet și telefon-fax, posibilitate de racordare la utilități, monitorizarea perimetrului cu sistem de supraveghere video, etc.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More