Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Clujenii au ieșit din nou în stradă: ”Jos mafia! Jos corupția!”

0 59

Aproximativ 1.000 de oameni au ieșit vineri seara în stradă la Cluj-Napoca, în spirit de solidaritate cu protestele desfășurate la nivel național în  majoritatea orașelor mari din  țară.

Chiar dacă premierul Victor Ponta a demisionat, iar la Cotroceni s-au desfășurat primele runde de consultări, chiar dacă au fost efectuate primele rețineri în cazul Colectiv, românii nu sunt mulțumiți cu starea actuală a politicii românești și-și strigă mai departe în stradă doleanțele.

Deși la Cluj-Napoca au fost așteptați în această seară câteva mii de oameni, numărul protestatarilor a fost mult mai mic. Evenimentul, lansat pe Facebook sub denumirea ”Nepăsarea ucide” a adunat în mediul virtual peste 5.000 de participanți, însă în stradă, în realitate, numărul lor abia s-a apropiat de 1.000.

Ca și în serile precedente, manifestanții s-au adunat mai întâi în Piața Unirii, unde au aprins o lumânare și au ținut un moment de reculegere în  memoria victimelor din clubul Colectiv, după care au pornit în marș pe străzile orașului.

Manifestanții au scandat numele clubului Colectiv și mesaje împotriva actualei clase politice.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1021885767874190.1073742098.467241263338646&type=3

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More