Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Clujenii se tem că o persoană necunoscută înțeapă oamenii cu seringa în locuri publice

0 132

Mai mulți clujeni au reclamat prin diverse mijloace faptul că o persoană necunoscută înțeapă oamenii pe stradă sau în mijloacele de transport în comun cu un ac de seringă. Mai mult, unele persoane susțin că acul ar fi infectat cu HIV.

”Cei care circulă pe Memorandumului sau în Mihai Viteazu, aveți grijă. Cică un psihopat umblă prin aglomerație, gen autobus, stații, cu un ac infestat cu HIV. De alaltaieri s-au înregistrat 11 cazuri și deja se caută idiotu! Cei care știu mai multe ați putea posta ca să faceți cunoscut cazul! Griji de voi copii”, este o alertă publicată pe Facebook.

Până acum, nici polițiștii și nici medicii de la spitalul de boli infecțioase nu au primit nicio sesizare oficială. Nici măcar cei de la RATUC, reprezentanții companiei de transport în comun, nu au avut semnalări de astfel de cazuri.

Polițiștii au efectuat și anchete în acest sens la două licee din Cluj-Napoca, însă n-au ajuns la nicio concluzie. Conform ȘtirideCluj.ro, mai mulți elevi de la liceele Gheorghe Șincai și Nicolae Bălcescu au fost interogați, dar fără ca cineva să spună clar că au văzut sau că știu pe cineva care a fost înțepat.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More