Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Clujenii sunt uniți! Sute de oameni s-au adunat, să cumpere brăduți de la Robi – GALERIE FOTO

1 333

Un gest emoționant. Clujenii au dat încă o dată dovadă de solidaritate și au arătat lumii întregi că oamenii din Cluj sunt uniți.

Sute de oameni s-au adunat încă de la primele ore a dimineții pentru a-l ajuta pe Robi, un vânzător ambulant din centru Clujului, care este îndrăgit de tot orașul. În urmă cu o săptămână, unul dintre prietenii lui Robi a inițiat campania „Visul lui Robi” în urma căreia s-au strâns donații de peste 20.000 de euro.

Visul tânărului  este să aibă propria casă și un cărucior motorizat cu care și-ar ușura munca zilnică. Robi, așa cum îl cunoaște toată lumea, vinde diverse obiecte auto șoferilor care opresc la culoarea roșie a semaforului în zona Piața Unirii. Robi este văzut zi de zi de mulți clujeni ca un exemplu de voință pentru că lucrează de dimineața până seara, în ciuda problemelor de sănătate pe care le are.

Tânărul de 33 de ani suferă de paralizie cerebrală, se exprimă greu și nu și-a putut găsi un loc de muncă, dar asta nu l-a oprit să-și facă un rost în viață.

Astăzi sutele de oameni au stat la coadă, de la primele ore ale dimineții pentru a cumpăra ceva de la Robi, sau pentru a-i dona o sumă de bani, pentru îndeplinirea visului.

FOTO: Dan Bodea – Transilvania Reporter

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. vasile spune

    multă stimă clujenilor!!!…dragă domnule autor, mare grijă la exprimare, punctuație și gramatică în general („pentru ai dona”, „ore a dimineții”, „unul dintre prieteni lui Robi”, etc.), cam multe greșeli pentru 20 de rânduri scrise.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More