Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Clujul cap de listă pentru cannabis, ecstasy, cocaină și LSD. Doi tineri reținuți pentru 24 de ore – FOTO

0 1.092

Doi tineri din Cluj-Napoca și Florești au fost reținuți 24 de ore în urma unor percheziții a DIICOT. S-au descoperit mai multe droguri de risc și mare risc.

Poliţişti din cadrul Brigăzii de Crimă Organizată Cluj-Napoca, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T.- S.T. Cluj, au efectuat, la data de 9 mai a.c., patru percheziţii pe raza localităţilor Cluj-Napoca şi Floreşti, pentru documentarea activităţii infracţionale a doi tineri.

Din investigaţii a reieşit că, cei în cauză, bărbaţi în vârstă de 19 şi 25 ani, din Cluj-Napoca şi Floreşti, ar fi procurat pentru consum propriu, deținut, vândut și oferit droguri de risc şi mare risc.

În urma percheziţiilor, au fost descoperite şi ridicate mai multe tipuri și cantități de droguri, dintre care aproxiamtiv 130 grame de cannabis, 157 de comprimate ecstasy, circa 4 grame de cocaină, ciuperci halucinogene, 26,5 timbre LSD, Speed și circa 50 grame de hașiș, 4 cântare electronice, 5 dispozitive de mărunțire tip grinder, 5 telefoane, un laptop și 4.370 de lei.

De asemenea, au fost pus în executare două mandate de aducere. Faţă de cei doi tineri, procurorii au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de droguri de risc şi mare risc. Aceştia urmează a fi prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More