Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Clujul merită locul I! Votați proiectul Consiliului Județean de extindere a Parcului Industrial TETAROM I

0 76

Doar astăzi și mâine mai poate fi votat unul dintre cele mai de impact proiecte cu fonduri europene derulate la Cluj, proiect care generează beneficii inclusiv la nivel regional și național Proiectul de modernizare și extindere a Parcului Industrial TETAROM I din Cluj-Napoca.

Acesta participă la un concurs de fotografie în care concurează o serie de proiecte de succes din Regiunea de Nord-Vest a țării, scopul competiției fiind acela de a ilustra rezultatele proiectelor de investiții cu finanțare europeană precum și impactul acestora în comunitățile regiunii de NV.

            În acest context, toți cei care conștientizează numeroasele beneficii pe care proiectul de extindere a acestui veritabil motor al dezvoltării economice a Clujului și a întregii Transilvanii le generează sunt invitați să îl voteze dând like fotografiilor înscrise în concurs și care ilustrează proiectul, pe contul de facebook al organizatorilor competiției – Centrul Europe Direct Maramureș, accesând următorul link.

Proiectul Consiliului Județean Cluj de extindere a acestui Parc Industrial de mare succes, ocupat în proporție de 100%, parcurge azi ultimii metri, facilitând noi și noi investiții în industria de înaltă tehnologie, cu o valoare adăugată mare și care generează, în mod evident, un plus de dezvoltare, beneficii și bunăstare pentru comunitatea locală, pentru județul Cluj în ansamblu și pentru întreaga regiune.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More