Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Clujul va avea unii dintre cei mai bine plătiți angajați din țară. Bistrița-Năsăud se află la polul opus

0 467

Comisia Națională de Prognoză a publicat un studiu economico-social din care reiese faptul că angajații din județul Cluj vor fi printre cei mai bine plătiți din țară. La polul opus stă județul Bistrița-Năsăud.

Conform AGERPRES, Comisia Naţională de Prognoză a publicat datele Proiecţiei principalilor indicatori economico-sociali în profil teritorial până în 2021. Astfel angajaţii din Bucureşti şi din judeţele Cluj, Timiş şi Ilfov vor fi, în acest an, cel mai bine plătiţi din punct de vedere al câştigului salarial mediu net lunar, la polul opus, respectiv al salariaţilor cu cele mai mici câştiguri, situându-se cei din judeţele Bistriţa-Năsăud, Ialomiţa şi Harghita.

În Bucureşti, câştigul net lunar va ajunge, în 2018, la 3658 lei/salariat, în Cluj la 3118 lei/salariat, în Timiş – 2992 lei/salariat iar în Ilfov – 2853 lei/salariat. Salariaţii cel mai slab plătiţi în acest an vor fi cei din Bistriţa-Năsăud, cu un câştig salarial mediu net lunar de 2094 lei/salariat, Ialomiţa – 2047 lei/salariat şi Harghita – 2019 lei/salariat.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More