Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

CNSU a aprobat eliminarea carantinării persoanelor în contextul COVID-19

0 658

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă (CNSU) a aprobat, marţi, abrogarea procedurilor de carantină a persoanelor în contextul COVID-19.

„Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a adoptat în şedinţa de astăzi, 8 martie 2022, Hotărârea numărul 16, privind abrogarea procedurilor de carantină a persoanelor în contextul COVID-19″, a transmis Grupul de Comunicare Strategică.

Potrivit documentului, Hotărârea Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă nr. 6/2022 privind procedura de aprobare a regulilor de aplicare a măsurii carantinei asupra persoanelor, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 97 din 31 ianuarie 2022, se abrogă.

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila a declarat, marţi, despre măsura izolării în cazul infectării cu COVID-19, că după ridicarea stării de alertă, aceasta nu va mai fi dublată de control, arătând că este totuşi o ”măsură de bun-simţ” să te izolezi şi că cei bolnavi vor primi concediu medical. 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More