Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Coaliția de guvernare. Împărțirea conducerii TVR și funcția de Avocat al Poporului

0 331

S-a dat startul împărţirii şefiilor de instituţii. Bătaia principală este pentru adjudecarea TVR şi a Avocatului Poporului.

Potrivit celor de la Adevărul, PNL şi USR-PLUS vor grăbirea demiterii conducerii TVR şi a Societăţii Române de Radio, însă întreg demersul e frânat de UDMR. Aceștia din urmă doresc și ei o felie din instituțiile numite.

Tot potrivit celor de la Adevărul, PNL ar fi dispus să cedeze şefia Avocatului Poporului celor din UDMR, pentru a debloca negocierile.

Prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, s-a pronunţat în cadrul unei emisiuni televizate în ceea ce priveşte un nume din zona UDMR, nume potrivit pentru funcţia de Avocat al Poporului.

Am un nume pentru Avocatul Poporului. Nu ştiu dacă e el, dar pot să vă spun că un om pe care îl cunosc foarte bine şi cu care am colaborat, chiar dacă uneori ne-am contrat violent. Este Ekstein Kovacs Peter. Chiar nu ştiu pe cine pregăteşte UDMR. Am dat exemplul unui om care ştiu că este profesionist în domeniu, a declarat Rareş Bogdan într-o intervenţie la Antena 3.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More