Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Coaliția PSD-ALDE pierde majoritatea

2 437

Coaliția PSD-ALDE pierde majoritatea în Camera Deputaților după ce trei deputați social-democrați au plecat către partidul lui Victor Ponta.

Lovitură pentru coaliția PSD-ALDE care de azi nu mai deține majoritatea în Camera Deputaților. Acest fapt se datorează plecării a trei deputați la echipa Pro România înființată de către Victor Ponta. „Echipa Pro România din Parlament și din teritoriu s-a mărit cu oameni care nu pot fi cumpărați sau speriați!”, a scris Victor Ponta pe contul său de Facebook. Conform Digi24 cei trei deputați care au lăsat PSD pentru formațiunea lui Ponta sunt deputații Ion Spânu (Caraș Severin), Mihai Popa (Brașov) și Mihai Mohaci (Brașov).

În acest mod grupul PSD din Camera Deputaților numără acum 144 de membri. Astfel, împreună cu ALDE (19 membri), coaliția condusă de Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu nu mai controlează majoritatea în Camera Deputaților (163 de membri, cu doi mai puțin decât este nevoie pentru majoritate), scriu tot cei de la Digi24.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. Marcu.Victoria spune

    Să dispară Beam de Neamul Hoților.si Mafioților PSD.Dracnea.Seful Care a Depășit Orice Limita Politica și omenească!???Și multi ăltltii.cStafanescu Analfabeții JurustimTudirwk.Enubebryk Prof dar Nucikucea și Ciordache.Serban!!!Rușine Dezastru!!Teodorovici dar Inocenta Viorica etc!??!

  2. ICA spune

    La fuge solul de sub picioare!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More