Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cod galben de ceață pentru Cluj, Maramureș și Satu Mare

0 23

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a prelungit atenționările nowcasting Cod galben de ceață emise duminică dimineața pentru mai multe județe până la ora 14,00.

Județele vizate sunt Cluj, Satu Mare și Maramureș, local în zonele joase, inclusiv municipiile Cluj-Napoca, Satu Mare, Baia Mare și drumurile naționale și europene aferente. În aceste zone se va semnala ceață — vizibilitate scăzută sub 200 m și izolat sub 50 m.

Administrația Națională de Meteorologie a emis, duminică dimineața, atenționări nowcasting Cod galben de ceață pentru mai multe județe din Centru, Nord-Vest și Sud-Est, valabile în următoarele ore.

Potrivit meteorologilor, până la ora 11,00, local în județele Caraș-Severin, Bihor și Hunedoara (inclusiv municipiul Deva) și drumurile naționale și europene aferente se va semnala ceață care determină reducerea vizibilității local sub 200 m, izolat sub 50 m.

În cursul dimineții de duminică au mai fost emise atenționări Cod Galben de ceață și pentru județele Harghita, Brașov, Covasna,Alba, Sibiu și Mureș.

Avertizările de fenomene periculoase imediate /nowcasting/ se emit pentru o perioadă de maximum șase ore, menționează ANM.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More