Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Colegiul Național ”Andrei Mureșanu” Dej și-a lansat azi propriul post de radio – FOTO/VIDEO

0 145

Pauzele la școală și activitatea elevilor în instituția de învățământ vor fi unele cu mult mai atractive, pline de muzică și bună dispoziție începând de azi, la Colegiul Național ”Andrei Mureșanu”, după lansarea propriului post de radio.

Instituția de învățământ dejeană a lansat azi proiectul ”Radio Școala”, unul menit să creeze o atmosferă plăcută în rândul elevilor, un canal de informare pentru aceștia referitor la activitățile școlii, dar și o modalitate de a-i antrena pe cei implicați în proiect în munca de presă și cea de radio, activitate care poate da naștere la cariere de succes începute încă din perioada liceului.

În prezența elevilor, a cadrelor didactice și a conducerii, dar și în fața primarului Costan Morar și a invitaților, echipa acestui proiect a prezentat câteva aspecte din ceea ce înseamnă ”Radio Școala”, proiect care vizează informarea în cadrul școlar dar și un mod inedit de a înveseli pauzele dintre ore.

Ca orice post de radio care se respectă, și cel de la CNAM Dej are o grilă de programe bine stabilită, cu multă muzică și emisiuni, dintre care amintim: Orientare şcolară şi profesională, Oglinda adolescenţei, Stand-up radiofonic, Experimente sociale.

Mai mult, echipa de producție a acestui radio își propune ca în fiecare zi de vineri, în pauza mare, elevilor să le răsune în difuzoare nu doar muzică, dar și o retrospectivă a săptămânii, sau un program de activități al săptămânii următoare.

Elevii prezenți la evenimentul de lansare de azi, dar și profesorii și cei care au contribuit la acest proiect au așteptat cu nerăbdare primele sunete emise de postul de radio școlar, unele timide la început dar care urmează să-și pună în continuare amprenta pe dezvoltarea și activitatea elevilor.

Acest proiect nu se putea realiza fără sprijinul Emiliei Mureșan, director al instituției de învățământ, și fără sprijinul profesorilor și sponsorilor care au contribuit cu donații pentru dotarea postului de radio.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1428565940539502.1073742372.467241263338646&type=3

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More