Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Colindătorii buclucași. Nu au respectat restricțiile și s-au ales cu amenzi

0 442

Cu toate recomandările făcute de către autorităţi, au existat şi bistriţeni care au ţinut neapărat să se întâlnească în grup mai mare de 6 persoane şi să meargă la colindat.

Din păcate, aceştia s-au întâlnit cu jandarmii şi cele opt persoane au fost sancţionate cu câte 500 de lei pentru constituirea unui grup pietonal mai mare de 6 persoane care nu aparţin aceleiaşi familii, transmit cei de la IPJ Bistrița-Năsăud.

De asemenea, tot în noaptea de Ajun, jandarmii au mai depistat șapte persoane care mergeau la colindat, cu toate că era trecut de ora 23:00. Aceștia au fost sancţionaţi pentru nerespectarea măsurilor privind restricţiile de liberă circulaţie a persoanelor în afara locuinţei/gospodăriei în intervalul orar 23:00- 5:00 cu amenzi în valoare de 1.500 de lei şi 4 avertismente scrise, menţionează Jandarmeria.

În Ajunul Crăciunului, jandarmii au mai aplicat 13 amenzi, în valoare de 5.800 lei, şi 16 avertismente scrise pentru nerespectarea restricţiilor de liberă circulaţie, dar şi pentru nerespectarea măsurilor privind distanţarea fizică şi protecţia individuală

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More