Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Colindele au răsunat din nou la Mica. S-au acordat și premii pentru cei mici, dar și pentru cei mari

0 353

Duminică a fost zi de mare sărbătoare în comuna clujeană Mica, unde a avut loc tradiționalul concert de colinde susținut de copiii din comună și invitați. Localnicii au apreciat organizarea unui astfel de eveniment, după ce, de la începutul pandemiilor, din cauza restricțiilor astfel de evenimente au fost interzise.

”Tradiția și obiceiurile locului nu trebuie uitate, iar noi avem obligația să le ducem mai departe, să le transmitem generațiilor viitoare pentru a nu ne pierde niciodată identitatea ca popor. În calitate de primar, voi susține mereu evenimentele culturale care promovează tradițiile noastre, păstrate cu sfințenie de părinții, bunicii și străbunicii noștri. Această frumoasă sărbătoare a Nașterii Domnului Isus Hristos, prin frumoasele colinde, aduce mereu în sufletele noastre bucurie și bunătate, iar noi nu trebuie să uităm niciodată să fim buni unii cu alții, să ne respectăm și să ne ajutam unii pe ceilalți”, a transmis primarul comunei, Tiberiu Zelencz.

Acesta a ales acest eveniment pentru a premia și cuplurile care în acest an au aniversat 25 sau 50 de ani de căsnicie, dar și sportivii cu rezultate deosebite.

”Într-un cadru emoționant astăzi au fost premiate cuplurile care au împlinit 25 și 50 de ani de căsătorie, cea mai longevivă persoană din comuna noastră care a împlinit în acest ani 100 de ani, elevii de nota 10, și nu în ultimul rând sportivii care au obținut rezultate foarte bune la nivel național. Vreau să mulțumesc pentru susținerea organizării acestui frumos eveniment colegiilor din Primăria Mica și Consiliul Local Mica, tuturor celor care ne-au colindat, copiilor școlilor din comuna noastră, alături de cadrele didactice și doamnei director, grupurilor de colindători și tuturor celor care ați venit să ne bucurăm împreuna de frumoasele colinde pe care le-am cântat împreună. Bunul Dumnezeu să vă dea multă sănătate, liniște sufletească, și bucurii alături de cei dragi”, a mai transmis Tiberiu Zelencz.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More