Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Colindele au răsunat duminică la Nireș, anunțând venirea Crăciunului – FOTO/VIDEO

0 82

Cea de-a șasea ediție a concertului de colinde, organizat de Asociația Sportivă Progresul Nireș, a fost una care s-a bucurat de un succes nemaipomenit, peste 300 de persoane înghesuindu-se în sala de spectacole a Căminului Cultural din localitate.

Copii, tineri, sau oameni trecuți de a a doua tinerețe, cu toții au rămas plăcut impresionați de atmosfera creată de organizatori și, mai ales, de artiștii care au urcat pe scenă.

Spectacolul a început cu un numeros grup de colindători copii, elevi din satele comunei Mica, aceștia interpretând colinde atât în românește, cât și în limba maghiară.

După ce copiii s-au despărțit cu greu de scena pe care era așezat la loc de cinste lângă brad Moș Crăciun, în fața publicului au interpretat colinde reprezentanți ai Bisericii Baptiste.

După aceștia au cântat și au încântat artiștii din Grupul Zestrea Someșeană (instructor Mihai Vălean), pentru ca apoi Cristina Beldean Moșuțan și Ciprian Picovici, invitații speciali ai organizatorilor, să anime atmosfera atât pe scenă cât și printre spectatori. Tineri sau bătrâni, cei din sală au murmurat sau chiar au cântat cu tot sufletul, alături de cei de pe scenă, colindele dragi sufletului lor.

La finalul spectacolului microfonul a aparținut unui grup de colindători seniori din localitate, care au interpretat alături de cei din public unele dintre cele mai cunoscute colinde de pe plaiurile noastre.

Și pentru că acest eveniment a fost organizat de către Asociația Sportivă Progresul Nireș special pentru cei mici, copiii au primit la final daruri din partea lui Moș Crăciun. Bătrânul Moș, ajutat de viceprimarul Tiberiu Zelencz, cel care a fost sufletul acestui eveniment, a împărțit cadouri pentru 140 de copii aflați la spectacol.

Prin bunăvoința unor oameni deosebiți și a echipei Progresul Nireș, am reușit și în acest an să ducem tradiția mai departe, iar colindele să răsune prin glasul copiilor noștri și al artiștilor. E vremea colindelor, iar bucuria acestei sărbători de suflet să ne găsească în liniște și pace alături de cei dragi!”, transmite viceprimarul comunei Mica, Tiberiu Zelencz.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1042201079175992.1073742149.467241263338646&type=3

Revenim în scurt timp cu imagini video.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More