Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Colindele lui Fuego au umplut la refuz Centrul Cultural ARTA Dej. Artistul a atras la Dej și fani de la Gherla sau Beclean – VIDEO

0 474

Sala de spectacole a Centrului Cultural ARTA din Dej a fost plină până la refuz în această seară la concertul de colinde susținut de Fuego. Artistul a atras la Dej fani din toate zonele, unii venind chiar de la Gherla sau Beclean pentru ca să-l asculte cântând.

Însoțit de alți doi soliști și de un instrumentist, Paul Surugiu (Fuego) a pus în scenă un adevărat spectacol, pregătind pentru acest show mai multe ținute, care mai de care mai spectaculoasă.

Sala a fost plină, unii spectatori neavând loc pe scaune, astfel că au stat în picioare sau au luat loc direct pe scările de acces. O altă parte a publicului, care din motive de siguranță nu a mai intrat în sală, a ocupat loc pe scaunele special pregătite de organizatori în holul Centrului Cultural ARTA, în fața unui televizor care transmitea în direct ce se întâmplă pe scenă.

Ca orice artist de prestigiu, Fuego a fost întâmpinat la Dej cu flori și cadouri, pe care cu drag le-a primit pe scenă. Un moment sensibil a fost acela în care artistul s-a reîntâlnit cu învățătoarea lui din anii școlii primare, cei doi schimbând vorbe calde în fața publicului impresionat.

Concertul ”Scrisoare de decembrie” i-a ținut cu sufletul la gură pe fanii cântărețului, originar din Turda, care și-a amintit cu drag că la Dej a făcut primii lui pași în muzică, participând în urmă cu 20 de ani la evenimente artistice găzduite de fosta Casă de Cultură din Dej.

Aplauze furtunoase, un dans al mâinilor dar și jocuri de luminițe, de la lanternele telefoanelor mobile ale sutelor de spectatori, au însoțit fiecare melodie interpretată de Fuego.

La final, acesta a primit din partea primarului Costan Morar Monografia Municipiului Dej și un tablou înfățișând zona centrală a orașului, iar din partea deputatului Cornel Itu o diplomă de excelență pentru acțiunile caritabile ale artistului, cum ar fi „Art by Fuego” – Artă pentru suflet.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More