Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Colindele vor răsuna din nou la Mica într-un eveniment în care se vor acorda și premii

0 333

Primăria comunei clujene Mica reia tradiționalul concert de colinde, organizat în preajma sărbătorilor de iarnă, eveniment la care vor participa elevii din comunitate, dar și invitați.

”După aproape doi ani în care restricțiile impuse din cauza pandemiei ne-au ținut departe de tradiționalele concerte de colinde pe care le organizam în comuna noastră, am bucuria de a vă anunța că în acest an va avea loc un concert de colinde”, anunță primarul Tiberiu Zelencz.

La evenimentul de la Mica vor colinda elevii Școlii Gimnaziale Nireș și a Școlii Primare Sânmărghita, Grupul de colindători ”Poarta Someșurilor”, condus de Felix Gălan, Cristina Beldean Moșuțan, Ioana Maria-Cîmpan și Claudiu Moldovan și Raisa.

Evenimentul se va desfășura în data de 19 decembrie, de la ora 14.30, în curtea Primăriei Mica, iar în cadrul acestuia vor fi premiați sportivii din comună cu rezultate deosebite, elevii de nota 10, dar și cuplurile care au împlinit 25 și 50 de ani de căsătorie.

”Vreau să mulțumesc conducerii școlilor și elevilor din comuna noastră pentru sprijinul acordat, consilierilor locali, colegilor din Primăria Mica, si nu în ultimul rând locuitorilor comunei noastre, pentru că numai împreună putem duce mai departe tradiția și frumoasele noastre colinde românești. Vă așteptăm cu drag să colindăm și să ne bucurăm împreună de Sfânta Sărbătoare a Nașterii Domnului”, a mai transmis Tiberiu Zelencz.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More