Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Colorează-ți biroul cu cele mai vesele modele de fișet metalic!

0 63

În general, atunci când oamenii se gândesc la articole de mobilier de birou precum un dulap sau un fișet metalic, au în minte obiecte terne, cu un scop pur funcțional și fără vreun rol estetic. Din fericire, însă, producătorii au luat în calcul inclusiv acest aspect și au creat produse care îmbină utilul cu plăcutul, reușind să creeze un ambient agreabil. Nimic nu este mai deprimant decât sa vii luni dimineața la birou și să fii înconjurat de dulapuri masive, toate gri, care să adâncească sentimentul de melancolie de după weekend. Totuși, dacă alegi să îți faci cumpărăturile la OfficeClass.ro, nu vei mai avea niciodată parte de acest feeling.

OfficeClass.ro este magazinul online de papetărie, birotică și obiecte de mobilier de birou nr. 1 din România, furnizând unele dintre cele mai spectaculoase și trainice modele de dulap, vestiar și fișet metalic. Acestea provin exclusiv de la producători renumiți la nivel național și internațional, precum Viamond și +Plus Mobilier și diferă substanțial în ceea ce privește dimensiunile și compartimentarea. Astfel, acestea au între 1 și 2 uși, între 1 și 4 polițe, iar fiecare dintre ele poate susține o greutate maximă de 35 până la 60 de kilograme. Cât despre dimensiuni, acestea variază între 800 x 350 x 600 de milimetri și 1.000 x 400 x 1.800 de milimetri.

Pe lângă robustețe și durabilitate, aceste modele de fișet metalic de la www.officeclass.ro sunt și foarte aspectuoase, putând fi dotate cu uși în următoarele culori, pe lângă clasicul gri: galben, portocaliu, roșu (două nuanțe), albastru și verde. Iată, în continuare, care sunt principalele caracteristici ale acestor două modele:

1. Fiset metalic cu 4 rafturi AP 60 – 800,92 de Lei cu TVA (o reducere de 112,83 de Lei fata de pretul obisnuit de 913,75 de Lei)

Dimensiuni: 600 x 400 x 1.800 de milimetri;

Greutate maxima suportata per polita: 40 de kilograme.

Acest model de fiset metalic de uz general are o structura de rezistenta realizata din tabla de otel profilata, de prima calitate, si este dotat cu 4 rafturi reglabile pe inaltime. Sistemul de inchidere este prevazut cu 2 chei, iar manerul are gaura pentru lacat. Usa dublu ranforsata are fante de aerisire atat in partea superioara, cat si in cea inferioara, iar balamalele interne antiefractie au perimetrul frontal rotunjit, cu raza de 6 milimetri.

Dulapul are o greutate de 29 de kilograme, un volum de 0,43 metri cubi, este fabricat in Italia si acoperit de o garantie de 24 de Luni.

2. Fiset metalic cu 4 rafturi AP 80 – 1.063,31 de Lei cu TVA (o reducere de 153,50 de Lei fata de pretul obisnuit de 1.216,81 de Lei)

Dimensiuni: 800 x 400 x 1.800 de milimetri;

Greutate maxima suportata per polita: 40 de kilograme.

Acest model de fiset metalic este tratat cu vopsea acrilica ignifuga, cu rezistenta ridicata la coroziune. Nervurile longitudinale, de pe laterale si usa, asigura o rezistenta sporita, iar fantele de aerisire din acoperis asigura circulatia optima a aerului.

Dulapul are o greutate de 39 de kilograme, un volum de nu mai putin de 0,58 de metri cubi si este fabricat in Italia. Garantia sa este de 24 de Luni.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More