Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Comisioane mai mari la bănci pentru operațiuni

0 47

credit card bancomat

Începând din 17 iunie cei care au conturi la CEC Bank vor plăti mai mult pentru operațiunile din contul lor. Mai repede, de la 1 iunie, se vor mări comisioanele pentru operațiuni și la Garanti Bank.

Încasările şi depunerile în conturile CEC Bank vor costa între 0,5 lei şi 5,5 lei în funcţie de suma încasată, iar depunerile de numerar vor avea o taxă de 0,5% din suma depusă.

În cazul cecurilor si biletelor la ordin primite la plata in sistem interbancar, comisionul va fi între 4 și 10 lei, în funcție de valoarea sumei de plată. Până în 17 iunie, când intră în vigoare noile modificări, CEC Bank percepe un comision unic de 4 lei.

La Garanti Bank, de la 1 iunie, administrarea contului curent va costa 2,5 lei pe lună, cu 1 leu mai mult decât în prezent.

Retragerea de numerar va costa 0,5%, comparativ cu 0,3% în prezent. Transferurile la ghișeu între clienții băncii vor fi taxate cu 3 lei, în loc de 1 leu, iar cele realizate prin internet banking nu vor mai fi gratuite, ci vor fi taxate cu 1 leu.

De asemenea, toate plățile interbancare mai mici de 5.000 lei ordonate la ghișeu vor costa 6 lei, iar cele ordonate prin internet banking vor costa între 3 și 5 lei, cu 2 lei mai mult decât în prezent.

Banca a majorat și comisioanele de transfer în valută, iar solicitarea unui extras de cont suplimentar față de cel gratuit va costa 8 lei.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More