Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Compania de Apă Arieș participă la seminarul de benchmarking organizat de Asociația Română a Apei

0 80

În perioada 22-24 octombrie 2017, în conformitate cu planul de activități al exercițiului de benchmarking la nivelul operatorilor regionali ai serviciului de alimentare cu apă și de canalizare aferent anului 2016, Centrul de Excelență pentru Benchmarking al Asociației Române a Apei (CEB – ARA) și BDO Business Advisory au organizat la Sinaia, județul Prahova, seminarul de benchmarking pentru prezentarea planurilor de acțiune si bunelor practici dedicat operatorilor regionali.

În cadrul seminarului au fost prezentate rezultatele analizei datelor la nivelul operatorilor regionali din anul 2016, studii de caz și implementarea planurilor de acțiune în domeniul instituțional, financiar și ethnic și bune practici identificate în activitatea curentă a operatorilor regionali.

La seminar participă, alături de echipele de benchmarking ale operatorilor regionali, reprezentanți ai Ministerului Dezvoltării Regionale, Administrației Publice si Fondurilor Europene (MDRAPFE), Ministerul Apelor și Pădurilor (MAP), Autoritatea Națională de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilități Publice (ANRSC), Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD) și BDO Business Advisory.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More