Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Compania Naţională de Drumuri este obligată să despăgubească o studentă cu o sumă record

0 50

CNDANR

 CNADNR (Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România) este obligată să despăgubească o tânără cu un milion de euro.

Studenta, care şi-a pierdut mâna într-un accident rutier petrecut în 2006, a câştigat procesul cu CNADNR şi va încasa suma de un milion de euro, potrivit deciziei luate de Tribunalul București.

În 2006, tânăra era cu prietenul ei, într-o mașină Dacia, pe drumul naţional care duce spre Brașov, la km 34, scrie sursazilei.ro.

Potrivit informațiilor din dosar, prietenul ei a încercat să evite coliziunea cu un BMW, rămas neidentificat, care intrase pe sensul lor de mers și a tras dreapta de volan. În acel moment, a scăpat mașina de sub control, iar autovehiculul s-a oprit într-un parapet metalic de pe marginea drumului, care era deteriorat. Parapetul a străpuns portiera dreaptă a autoturismului şi i-a intrat fetei în mână. Medicii i-au amputat brațul fetei.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More