Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Comuna Mica, grav afectată de furtună. Biserica din Mănăstirea și câteva case au rămas fără acoperiș – FOTO

0 571

Avertizarea meteorologică de tip cod roșu s-a resimțit pe deplin sâmbătă seara și în comuna Mica, unde mai multe construcții au rămas fără acoperiș. Printre acestea se află și biserica ortodoxă din Mănăstirea.

”După furtuna de seara trecută, din comuna Mica am convocat Comitetul pentru Situații de Urgență pentru inventarierea pagubelor înregistrate la nivelul comunei Mica. Acoperișurile unor case au fost luate de vânt, inclusiv cel de la Biserica Ortodoxă din Mănăstirea, monument istoric, care a fost descoperit în proporție de 40%”, a anunțat primarul comunei, Tiberiu Zelencz.

Acesta a mai precizat că și drumul comunal spre Valea Cireșoii și drumurile de hotar au fost afectate grav.

De aseme

”În cursul zilei de mâine vom face toate demersurile către instituțiile abilitate pentru a putea oferi sprijinul necesar în cel mai scurt timp. Rog cetățenii care au avut pagube să ne anunțe de îndată, pentru a putea identifica până mâine toate pagubele de la nivelul comunei noastre. Ne pasă de comunitate, iar împreună uniți la bine și la greu vom forma mereu o mare echipă”, a mai spus Zelencz.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More