Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Comunele din judetul Salaj vor primi microbuze scolare pentru asigurarea transportului elevilor

0 48

 

autobus scolar

 

Unitatile de invatamant din tara primesc in perioada urmatoare mai multe microbuze necesare transportului elevilor care locuiesc departe de scoala, pe care le vor folosi de la inceputul lunii septembrie.

Un total de 18 microbuze scolare au fost repartizate judetului Salaj in acest an, primele opt urmand sa soseasca in perioada iulie – septembrie, potrivit unei informari a Institutiei Prefectului.

„In baza centralizarii intocmite de catre Institutia Prefectului si Inspectoratul Scolar Judetean cu privire la numarul necesar de microbuze scolare pentru asigurarea transportului elevilor din comunitatile rurale indepartate, Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice a dispus alocarea pentru judetul Salaj a unui numar de 18 microbuze scolare. In etapa I, care se va desfasura in perioada iulie – septembrie, vor fi repartizate un numar de opt microbuze catre urmatoarele unitati administrativ-teritoriale: Bobota, Bocsa, Crasna, Hereclean, Maeriste, Salatig, Surduc si Valcau de Jos”, se arata intr-o informare a biroului de presa al Institutiei Prefectului.

In etapa a II-a, care se estimeaza ca se va desfasura in perioada octombrie- decembrie 2014, vor fi repartizate un numar de zece microbuze, catre comunele Almasu, Cizer, Criseni, Halmasd, Hida, Pericei, Plopis, Sag, Sarmasag si Treznea.

In Salaj exista in acest moment 72 microbuze scolare pentru transportul elevilor.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More