Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Comunicat: ”CONSOLIDAREA CAPACITĂȚII ADMINISTRATIVE PRIN ADOPTAREA DE INSTRUMENTE ALE PLANIFICĂRII STRATEGICE PENTRU BUNA GESTIUNE FINANCIARĂ A PROCESELOR DEZVOLTĂRII LOCALE ÎN MUNICIPIUL DEJ”

0 126

Municipiul Dej, în calitate de beneficiar, implementează proiectul “CONSOLIDAREA CAPACITĂȚII ADMINISTRATIVE PRIN ADOPTAREA DE INSTRUMENTE ALE PLANIFICĂRII STRATEGICE PENTRU BUNA GESTIUNE FINANCIARĂ A PROCESELOR DEZVOLTĂRII LOCALE ÎN MUNICIPIUL DEJ” Cod SIPOCA 774/MySMIS2014 135879, proiect cofinanțat din Fondul Social
European (FSE) prin Programul Operațional Capacitatea Administrativă 2014-2020.

Scopul proiectului constă în consolidarea capacității administrative a Municipiului Dej prin adoptarea și utilizarea instrumentelor planificării strategice conforme cu Strategia pentru Consolidarea Administrației Publice (SCAP) 2014 – 2020, în vederea optimizării proceselor orientate către beneficiari.

Perioada de implementare a proiectului este de 24 de luni, începând cu data de 18.05.2020. Rezultatele așteptate la finalul proiectului sunt:

1) Mecanisme și proceduri standard implementate la nivel local pentru fundamentarea deciziilor și planificarea strategică pe termen lung prin indicatorii de proiect: Strategia Integrată de Dezvoltare Urbană (SIDU) și Planul de Mobilitate Urbană Durabilă (PMUD) 2021 – 2027 adoptate
prin HCL;

2) Mecanisme și proceduri standard implementate la nivel local pentru fundamentarea deciziilor și planificarea strategică pe termen lung prin indicator de proiect: Planul Strategic Instituțional (PSI) conform Ghidului aferent SCAP adoptat prin HCL.

Valoarea totală a proiectului este de 697.168,00 lei, din care 528.564,85 lei reprezintă valoarea eligibilă nerambursabilă din FSE.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More